Καταχωρήθηκε Γνωστοποιήθηκε Σε εξέλιξη Απαντήθηκε Κλειστό Στο αρχείο

Οχληρία από σκύλους Ξανά πρόβλημα με αδέσποτα σκυλιά στην Υψούπολη

#333
Σε εξέλιξη
Αναρτήθηκε πριν ένα μήνα

Περιγραφή αιτήματος:

Μια αγέλη σκύλων (3-4) κυκλοφορεί ανενόχλητα πάλι στην περιοχή Υψούπολης. Έχουν σκοτώσει πολλούς γάτους και τρομοκρατούν τα μικρά παιδιά, αλλά και μεγάλους που περπατούν στην περιοχή. Αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για τα παιδιά.

Τα βράδια δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε από τα γαβγίσματα.

Παρά τις πολλαπλές μας επικοινωνίες με τον Δήμο, δεν καταφέρατε ακόμα να μαζέψετε τα σκυλιά. Έχω πληροφορίες ότι κάποιο(ι) ελευθερώνουν τα σκυλιά από την κλούβα που έχετε βάλει.

Παρακαλώ όπως επιλυθεί το πρόβλημα ΑΜΕΣΑ, διαφορετικά θα απευθυνθώ με επίσημη επιστολή / καταγγελία στην Αστυνομία με κοινοποίηση στο Υπουργείο Γεωργίας και Υγειονομικές Υπηρεσίες του κράτους ή άλλα επίσημα όργανα.

Ευχαριστώ

Τοποθεσία:

Δράμας, Ύψωνας, Κύπρος

Πορεία Αιτήματος

Καταχωρήθηκε

Καταχωρήθηκε

πριν ένα μήνα

Δημιουργήθηκε από: Ανώνυμος Χρήστης

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία Οχληρία από σκύλους

Γνωστοποιήθηκε

Γνωστοποιήθηκε

πριν ένα μήνα

Δημιουργήθηκε από: Γαβρίλης

To αίτημα σας γνωστοποιήθηκε.

Σε εξέλιξη

Σε εξέλιξη

πριν ένα μήνα

Δημιουργήθηκε από: Γαβρίλης

Θέλω να σας πληροφορήσω τα ακόλουθα αναφορικά με το πρόβλημα των αδέσποτων σκύλων που υπάρχει στην περιοχή της Υψούπολης. Ο Δήμος πολύ συχνά τοποθετεί κλούβες με στόχο να πιάσει τα αδέσποτα σκυλιά που περιφέρονται στην περιοχή δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα και θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των περιοίκων . Δυστυχώς δεν υπάρχει η αναγκαία συνεργασία αφού δημότες ελευθερώνουν τα σκυλιά από την κλούβα στερώντας μας την δυνατότητα αφ' ενός μεν να μειώσουμε το πρόβλημα και αφ' ετέρου να δώσουμε την ευκαιρία στα ζώα να τα υιοθετήσει κάποια οικογένεια που θα ήθελε να έχει στην κατοχή της ένα σκύλο. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να μειώσουμε το πρόβλημα επιβάλετε η συμβολή όλων.