Καταχωρήθηκε Γνωστοποιήθηκε Σε εξέλιξη Απαντήθηκε Κλειστό Στο αρχείο

Βλάβες Υδατοπρομήθειας ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ 3Η ΜΕΡΑ

#251
Στο αρχείο
Αναρτήθηκε πριν ένα χρόνο

Περιγραφή αιτήματος:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11/05 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, 13/05, ΛΟΓΩ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.
ΑΠ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΟΤΙ ΣΕ 1-2 ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΤΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. ΟΥΤΕ ΜΕΣΩ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΟΥΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΜΕΣΩ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,

Τοποθεσία:

Karkavitsas St, Ύψωνας, Κύπρος

Πορεία Αιτήματος

Καταχωρήθηκε

Καταχωρήθηκε

πριν ένα χρόνο

Δημιουργήθηκε από: ΜΑΝΩΛΗ ΑΙΓΛΗ

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία Βλάβες Υδατοπρομήθειας

Γνωστοποιήθηκε

Γνωστοποιήθηκε

πριν ένα χρόνο

Δημιουργήθηκε από: Γαβρίλης

To αίτημα τα σχόλια και τα παράπονα σας εχουν γνωστοποιηθεί. Θα διαβιβαστούν στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου για ενημέρωση.Σύντομα θα λάβετε απάντηση.Σας ευχαριστούμε πολύ για την παρέμβαση σας.

Απαντήθηκε

Απαντήθηκε

πριν ένα χρόνο

Δημιουργήθηκε από: Γαβρίλης

Αναφορικά με την δικοπη της υδροδότησης που παρουσιάστηκε σε αρκετές περιοχές στο Δήμο Υψωνα θέλω να παρατηρήσω τα πιο κάτω. Οι εργασίες ήταν προγραμματισμένες για το Σάββατο και διεξήχθησαν κανονικά. Προέκυψε όμως βλάβη σε παραπλήσιο σημείο και χρειάστηκε να μείνει κλειστό το δίκτυο μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης την Κυριακή το απόγευμα . Απολογούμαστε για την ταλαιπωρία .

Στο αρχείο

Στο αρχείο

πριν ένα χρόνο

Δημιουργήθηκε από: Γαβρίλης

Το αίτημα έχει απαντηθεί.