Καταχωρήθηκε Γνωστοποιήθηκε Σε εξέλιξη Απαντήθηκε Κλειστό Στο αρχείο

Γενική κατηγορία αιτημάτων Αναπόφευκτη δυσοσμία από τις αποχετεύσεις ενός υποστατικού

#349
Σε εξέλιξη
Αναρτήθηκε πριν 6 μήνες

Περιγραφή αιτήματος:

Στην οδό Κυθηρων Ύψωνα, επικρατεί αναπόφευκτη δυσοσμία στην περιοχή εξαιτίας των αποχετεύσεων ενός συγκεκριμένου υποστατικού. Το υποστατικό αυτό "αδυνατεί" να πληρώσει για τον καθαρισμό του αποχετευτικό του με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής κάθε χρόνο να αναγκάζονται να αναπνέουν όλο το διάστημα της ημέρας την πολύ άσχημη βρομιά. Αυτό οδηγεί εμάς και τους υπόλοιπους κατοίκους να μην βγαίνουμε καθόλου από την οικία μας π.χ έξω στην βεράντα, αναγκάζοντας να σφραγίζουμε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες χωρίς να γίνεται κανονικός αερισμόσ στο χώρο μας. Ταυτόχρονα, φτάνουμε σε σημείο να ντρεπόμαστε να δεχθούμε ή να καλέσουμε συγγενείς και φίλους στο σπίτι.
Ως κάτοικος λοιπόν της περιοχής αυτής, απαιτώ από εσάς ως τα αρμόδια άτομα του Ύψωνα να διευθετήσετε άμεσα την άσχημη κατάσταση και όχι μόνο για την φετινή χρονιά αλλά τονίζω και για κάθε χρόνο χωρίς να σας ειδοποιεί κάποιος γείτονας.
Πραγματικά η υπομονή μας τόσα χρόνια έχει εξαντληθεί, δεν θα παραμείνουμε στις ευγενικές προειδοποιήσεις όπως μέχρι τώρα κάναμε, αλλά θα δράσουμε αλλιώς με δημοσιευμένα στοιχεία και με νομικά μέτρα, ώστε να μπορούμε όλοι οι κάτοικοι της περιοχής να ζούμε επιτέλους φυσιολογικά στο χώρο μας όπως όλοι έχουμε δικαίωμα να κατέχουμε.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Τοποθεσία:

Karkavitsas St, Ύψωνας, Κύπρος

Πορεία Αιτήματος

Καταχωρήθηκε

Καταχωρήθηκε

πριν 6 μήνες

Δημιουργήθηκε από: Ανώνυμος Χρήστης

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία Γενική κατηγορία αιτημάτων

Γνωστοποιήθηκε

Γνωστοποιήθηκε

πριν 6 μήνες

Δημιουργήθηκε από: Γαβρίλης

Το αίτημα σας γνωστοποιήθηκε. Θα διαβιβαστεί στην Υγειονομική Υπηρεσία για λήψη μέτρων.

Σε εξέλιξη

Σε εξέλιξη

πριν 4 μήνες

Δημιουργήθηκε από: Γαβρίλης

Το αίτημα διαβιβάστηκε στην Υγειονομική Υπηρεσία.