Καταχωρήθηκε Γνωστοποιήθηκε Σε εξέλιξη Απαντήθηκε Κλειστό Στο αρχείο

Ευημερία Ζώων Φάρμες με πετινούς και κότες

#306
Στο αρχείο
Αναρτήθηκε πριν 3 χρόνια

Περιγραφή αιτήματος:

Καλημέρα σας,
Εδώ και 3 χρόνια προσπαθούμε να λύσουμε ένα πρόβλημα που δυστηχώς δεν λύνεται.! Υπάρχουν τουλάχιστουν 4 με 5 φάρμες στον ίδιο δρόμο (Οδός Ελεύθεριας 22 Τ.Κ 4184) αυτές οι φάρμες περιέχουν κότες που κυκλοφορούν αδέσποτες στους δρόμους, αλλά και άλλα πουλερικά, οι πετεινοί κράζουν απο τις 5:00 τα ξημερώματα με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κοιμηθούμε. Έχουμε μιλήσει με αρμόδιο άτομα του Δήμου Υψωνα όπως τον κ. Γαβρίηλ ο οπόιος ήρθε προσωπικά έδω στην γειτονία τράβηξε και φωτογραφίες και μας καθησυχασε λεγοντάς μας πως θα στείλει τις ανάλογες επιστολές για να φύγουν έστω οι πετεινοί που είναι οι πιο ενοχλητικοί και ας μείνουν οι φάρμες. Έτσι και έμεις ως πολυκατοικία " Χαρά Κωρτ " και διαχειρηστική επιτροπή συμφωνήσαμε έστω να φύγουν οι πετεινοί, όμως αυτό έγινε μόνο για 3 μήνες και μέτα από λίγο πάλι τα ίδια. Θέλω επίσης να αναφέρω πως εκτός από τον θόρυβο που κάνουν όλοι μέρα πετεινόι και κότες, υπάρχει και δυσοσμία στον χώρο γενικότερα και ούτε στις βεράντες μας δεν μπορούμε να καθήσουμε, και υπάρχουν φορές που ούτε παράθυρα δεν ανοίγουμε λόγω αυτής της δυσοσμίας.
Θα ήθελα πραγματικά να μπείτε για λίγο στην θέση μας και να καταλάβεται ότι αυτό πια δεν είναι καν αστείο και πως πραγματικά υποφέρουμε!
Τέλος θα ήθελα να πω πως ζούμε σε Δήμο και όχι σε κοινότητα ή χωριό, παρόλα αυτά η είκονα από αυτόν τον δρόμο δείχνει τριτοκοσμική χωρίς ίχνος υπερβολής.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, παρακαλώ όπως το λάβετε σοβαρά υπόψιν.

Τοποθεσία:

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 22, Ύψωνας, Κύπρος

Πορεία Αιτήματος

Καταχωρήθηκε

Καταχωρήθηκε

πριν 3 χρόνια

Δημιουργήθηκε από: Ανώνυμος Χρήστης

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία Ευημερία Ζώων

Γνωστοποιήθηκε

Γνωστοποιήθηκε

πριν 3 χρόνια

Δημιουργήθηκε από: Γαβρίηλ Γαβριηλίδης

Το αίτημα σας γνωστοποιήθηκε.

Σε εξέλιξη

Σε εξέλιξη

πριν 3 χρόνια

Δημιουργήθηκε από: Γαβρίηλ Γαβριηλίδης

Το αίτημα σας διαβιβάστηκε στην Υγειονομική Υπηρεσία.

Στο αρχείο

Στο αρχείο

πριν ένα χρόνο

Δημιουργήθηκε από: Γαβρίηλ Γαβριηλίδης

Το αίτημα έχει απαντηθεί.