Καταχωρήθηκε Γνωστοποιήθηκε Σε εξέλιξη Απαντήθηκε Κλειστό Στο αρχείο

Παράπονο για ελλιπή εξυπηρέτηση Έντονη δυσοσμία εξαιτίας των αποχετεύσεων ενός υποστατικού

#301
Στο αρχείο
Αναρτήθηκε πριν 3 χρόνια

Περιγραφή αιτήματος:

Σας χαιρετώ

Εδώ και χρόνια, έχει γίνει επανειλημμένα παράπονo για την διεύθυνση της οδούς Κυρηνείας Ύψωνα, για την αναπόφευκτη δυσοσμία που επικρατεί στην περιοχή εξαιτίας των αποχετεύσεων ενός συγκεκριμένου υποστατικού. Το υποστατικό αυτό "αδυνατεί" να πληρώσει για τον καθαρισμό του αποχετευτικού του, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής κάθε χρόνο να αναγκάζονται να αναπνέουν όλο το διάστημα της ημέρας την πολύ άσχημη βρωμιά. Αυτό οδηγεί εμάς και τους υπόλοιπους κατοίκους να μην βγαίνουμε καθόλου από την οικία μας π.χ έξω στην βεράντα, αναγκάζοντας να σφραγίζουμε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες χωρίς να γίνεται κανονικός αερισμός στο χώρο μας. Ταυτόχρονα, φτάνουμε σε σημείο να ντρεπόμαστε να δεχθούμε ή να καλέσουμε συγγενείς και φίλους στο σπίτι.
Ως κάτοικος λοιπόν της περιοχής αυτής, απαιτώ από εσάς ως τα αρμόδια άτομα του Ύψωνα, να διευθετήσετε άμεσα την άσχημη κατάσταση και όχι μόνο για την φετινή χρονιά αλλά τονίζω και για κάθε χρόνο χωρίς να σας ειδοποιεί κάποιος γείτονας.
Πραγματικά η υπομονή μας τόσα χρόνια έχει εξαντληθεί, δεν θα παραμείνουμε στις ευγενικές προειδοποιήσεις όπως μέχρι τώρα κάναμε, αλλά θα δράσουμε αλλιώς με δημοσιευμένα στοιχεία και νομικά μέτρα, ώστε να μπορέσουμε όλοι οι κάτοικοι της περιοχής να ζούμε επιτέλους φυσιολογικά στο χώρο μας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Τοποθεσία:

Κυρηνείας, Ύψωνας, Κύπρος

Πορεία Αιτήματος

Καταχωρήθηκε

Καταχωρήθηκε

πριν 3 χρόνια

Δημιουργήθηκε από: Ανώνυμος Χρήστης

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία Παράπονο για ελλιπή εξυπηρέτηση

Γνωστοποιήθηκε

Γνωστοποιήθηκε

πριν 3 χρόνια

Δημιουργήθηκε από: Γαβρίηλ Γαβριηλίδης

Το αίτημα σας γνωστοποιήθηκε.

Σε εξέλιξη

Σε εξέλιξη

πριν 3 χρόνια

Δημιουργήθηκε από: Γαβρίηλ Γαβριηλίδης

Το αίτημα σας διερευνάτε.

Στο αρχείο

Στο αρχείο

πριν ένα χρόνο

Δημιουργήθηκε από: Γαβρίηλ Γαβριηλίδης

Το αίτημα έχει απαντηθεί.