Καταχωρήθηκε Γνωστοποιήθηκε Σε εξέλιξη Απαντήθηκε Κλειστό Στο αρχείο

Γενική κατηγορία αιτημάτων Κατσαρίδες

#231
Στο αρχείο
Αναρτήθηκε πριν ένα χρόνο

Περιγραφή αιτήματος:

Με την ευκαιρία της ενημέρωσης που έχετε κάνει στο Δήμο μας για την εκστρατεία καταπολέμησης των κουνουπιών, θα ήθελα να σας συγχαρώ αλλά ταυτόχρονα θα ήθελα να θίξω ακόμα ένα σχετικό θέμα.

Έιμαι μόνιμη κάτοικος στον Ύψωνα από το 2008. Έχω παρατηρήσει τουλάχιστον την τελευταία πενταετία, ότι από πολύ νωρίς την καλοκαιρινή περίοδο, και ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες, υπάρχει έντονη παρουσία κατσαρίδων.

Προληπτικά, φροντίζω να γίνεται συστηματικός έλεγχος και ψεκασμός στις αποχετεύσεις του σπιτιού μου. Παρόλο που αυτές παραμένουν καθαρές από οποιαδήποτε έντομα, αυτό δεν αρκετό για να αποτρέψει την παρουσία των κατσαρίδων εντός και εκτός του σπιτιού μου.

Έχω συζητήσει το πιο πάνω θέμα με αρκετούς συνδημότες μου από διάφορες περιοχές του Ύψωνα και προς μεγάλη μου απογοήτευση κατάλαβα ότι το πρόβλημα είναι γενικό σε όλο τον Δήμο.

Εισήγηση μου είναι ότι απαιτείται καθολική αντιμετώπιση και σε αυτό το πρόβλημα και ίσως τώρα είναι η ευκαιρία να γίνει κάποιος συνδυασμός εντομοκτόνων, που μαζί με τα κουνούπια, να καταπολεμηθούν και οι κατσαρίδες.

Ευχαριστώ εκ το προτέρων

Τοποθεσία:

Υψωνας

Πορεία Αιτήματος

Καταχωρήθηκε

Καταχωρήθηκε

πριν ένα χρόνο

Δημιουργήθηκε από: Ανώνυμος Χρήστης

Αρχική καταχώρηση

Γνωστοποιήθηκε

Γνωστοποιήθηκε

πριν ένα χρόνο

Δημιουργήθηκε από: Γαβρίλης

Το αίτημα σας γνωστοποιήθηκε ,θα διαβιβαστεί στις Υγειονομικές Υπηρεσίες του Δήμου και σύντομα θα λάβετε απάντηση.

Σε εξέλιξη

Σε εξέλιξη

πριν ένα χρόνο

Δημιουργήθηκε από: Γαβρίλης

Το αίτημα σας διαβιβάστηκε στην Υγειονομική Υπηρεσία .Σύντομα θα λάβετε απάντηση.

Απαντήθηκε

Απαντήθηκε

πριν ένα χρόνο

Δημιουργήθηκε από: Γαβρίλης

Το πρόβλημα των κατσαρίδων υπάρχει λόγων των απορροφητικών λάκκων που υπάρχουν στην εκάστοτε οικία. Είναι σημαντικό οι ιδιοκτήτες να προβαίνουν σε συχνούς ψεκασμούς για αντιμετώπιση του προβλήματος. Με αφορμή τα σχόλια σας ο Δήμος θα ετοιμάσει ενημερωτικό έντυπο προς στους Δημότες για να διασφαλίσει ο καθένας την περιουσία του αλλά και όλοι μαζι να προστατέψουμε την δημόσια υγεία.Σας ευχαριστούμε πολύ για την παρέμβαση σας.

Στο αρχείο

Στο αρχείο

πριν ένα χρόνο

Δημιουργήθηκε από: Γαβρίλης

Το αίτημα απαντήθηκε.